Verzenden en retourneren

Retour policy

Op de datum van het ontvangen van uw product. Heeft u 14 dagen de tijd om te retourneren. Tijdens deze bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het product mag alleen uitgepakt worden of gebruikt worden, om te beoordelen om het product te houden. Mocht het product niet naar wens zijn en besluit u het product te retourneren. Dan dient het product geretourneerd te worden zonder gebruikerssporen en in de originele verpakking. De verzendkosten van het retourneren dient betaald te worden door de klant. Een retour moet verstuurd worden met een Track & Trace code. Daarnaast dient u de aankoopofferte mee te sturen met het product.

Shipping policy

De aangeboden producten worden altijd op voorraad vanuit Nederland met PostNL naar uw adres verstuurd. Hierdoor kunnen wij in de meeste gevallen binnen 2 dagen leveren. Het kan in bijzondere gevallen voorkomen dat de levertijd langer duurt. Wij houden u in dit geval op de hoogte.

Producten welke uitverkocht zijn kunnen alsnog gekocht worden door een nabestelling te plaatsen. Door een nabestelling te plaatsen kan de levertijd een paar dagen uitlopen, wij hebben het product dan waarschijnlijk al bijbesteld bij de leverancier. Het kan hierdoor 3-5 werkdagen duren voordat het product bij u bezorgd wordt.

Annuleren order

Een geplaatste order annuleren is mogelijk. Dit dient te gebeuren binnen 1 uur na het plaatsen van de order. Na 1 uur van het plaatsen van de order is het niet meer mogelijk te annuleren. Voor het annuleren dient u zo snel mogelijk een mail te sturen naar info@glassesking.nl.